• poes1

  • konijnen

  • honden

  • konijn-cavia

  • vogels

  • kat-hond

  • cavias

korting voeding

Probeer eens de voeding  van  Royal Canin

50% KORTING OP DIVERSE VOEDINGEN VAN ROYAL CANIN

Maak nu voordelig kennis met de volgende voedingen van Royal Canin.

Royal Canin: Dental

Royal Canin Satiety

Royal Canin Neutered

Royal Canin Puppy en Kitten

Dental van Royal Canin: Dit is een speciale gebit verzorgende voeding voor volwassen katten/honden. Deze speciale voeding helpt de vorming van tandplaque en tandsteen verminderen.

  Satiety Weight Management van Royal Canin: kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezond gewicht. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld ter vermindering van overgewicht en helpt katten/honden op een verantwoorde en effectieve manier het ideale gewicht te bereiken.

 

Neutered van Royal Canin: Na castratie/sterilisatie treedt er een verandering op in de stofwisseling van de hond/kat. Hierdoor vermindert de energiebehoefte terwijl tegelijkertijd de eetlust en daardoor de voedselopname toeneemt. Speciale voedingen voor gecastreerde honden en katten hebben daarom een aangepast energiegehalte en speciale verzadigende ingrediënten om een gezond gewicht te helpen behouden.

Puppy voeding van Royal Canin: Om uw pup in goede conditie te houden en goed op te voeden is het belangrijk om met het pup en zijn karakter rekening te houden.

Kitten voeding van Royal Canin: Uw kitten groeit maar één keer. Tijdens de groei wordt de gezondheid van de toekomstige volwassen kat bepaald. Voeding heeft hierop een hele grote invloed. Kies daarom voor een voeding die speciaal is gemaakt voor kittens.

 

Naast deze  eenmalige kennismakingskorting ontvangt u via de mail kortingsbonnen voor nogmaals 7.50 euro korting op de twee volgende zaken voer. Het is verstandig om van te voren contact op te nemen of uw voeding (nog) op voorraad is.